verhuisdeken belgische striping_

Verhuisdekens

Ons gamma aan verhuisdekens is het meest uitgebreide van geheel België en altijd uit ruime eigen voorraad. Voor elke toepassing een passende verhuisdeken.

Eigen Europeese import!

Verhuisdekens bestellen ?

Ons gamma aan verhuisdekens is het meest uitgebreide van geheel België en altijd uit ruime eigen voorraad. Voor elke toepassing een passende verhuisdeken. Onze pakdekens en verhuisdekens leveren wij altijd uit eigen voorraad. Afname vanaf 1 stuks is al mogelijk, maar tevens leveringen per baal (met korting) of per vol pallet voor de grootverbruikers.

Toepassing verhuisdekens.

Onze verhuisdekens zijn ideaal in het gebruik voor uw verhuizingen, opslag, beurs - standbouw, transport, catering. Ook voor vele toepassingen in de creatieve hoek waarbij u  kunt denken aan interieur inrichting, gordijnen, decor aankleding zijn onze verhuisdekens prima geschikt.

Ons gamma verhuisdekens is dus bijzonder uitgebreid met o.a. doorgestikte pakdekens voor gebruik in de meubel bewaring, magazijn opslag, ook te bestellen in een 300 cm lengte. Uiteraard ook in voorraad de zware kwaliteit geweven verhuisdekens voor verhuizingen, transport beschermingen.

Tevens extra zware verhuisdekens (500 grams / m²) met een geruwde anti - slip achterzijde. Ideaal voor bescherming van hoogglans meubelen.f op de rol aanbevelen.  Een goede succesvolle verhuizing, transport, opslag en waar bescherming nodig is kunt u voor een compleet assortiment verhuisdekens terecht in deze website van Packing Support Benelux. Dagelijkse leveringen binnen geheel België. Met maximaal twee werkdagen afgeleverd.

Verhuisdekens met uw (bedrijfs)naam of logo ?

Als extra service bieden wij bijvoorbeeld ook aan bedrukking op onze verhuisdekens van uw bedrijfsnaam en/of logo. Eveneens kunt u bij ons terecht voor maatwerk, extra brede en/of langere maat verhuisdekens. In eigen atelier dus korte levertijden.

Email voor een vrijblijvende prijsopgaaf; info@packingsupport.be

Slechts

Verhuisdekens gestikt

Verhuisdeken / opslagdeken / pakdeken / magazijndeken / non-woven blankets. Zware 1050 grams doorgestikte verhuisdeken in een 200*150 of 300*150 maat.

Volle baal met 15% korting!!

Onze prijs

Verhuisdekens geweven

Verhuisdekens in een klassiek geweven uitvoering. In een standaard maat van 200*150 cm. Verhuisdekens in een zware 1350 grams uitvoering. In diverse modellen te bestellen.

Uniek bij ons te bestellen woven verhuisdekens met Belgische striping!

Vanaf

Extra, lange verhuisdekens

Verhuisdekens extra, lange uitvoering. XL verhuisdekens. Verhuisdekens in een langere maat van 250 of 300 cm lengte.