Onze huurvoorwaarden.
Voor alle artikelen die wij verhuren is borg verschuldigd. Bij elk artikel staat de borg vermeld. De borg staat apart vernoemd op de factuur en wordt tijdens het bestelproces niet meegerekend. Over de borg hoeft geen BTW te worden betaald. Na afloop van de huurperiode zal de borg per omgaande aan u terug worden betaald, mits de artikelen compleet, niet beschadigd, niet vies, aantal artikelen juist zijn. Voor afloop van de huurperiode krijgt u van ons een mail op welke dag het gehuurde weer gereed moet staan voor afhaling. Per mail zullen wij duidelijke instructies geven wat en hoe het pakket gereed moet staan. U bent zelf verantwoordelijk voor het netjes retourneren van de gehuurde artikelen. Voor gehuurde artikelen berekenen wij € 15,- (excl. btw) voor het terug laten ophalen van het pakket wanneer u ons een ophaalopdracht geeft. Dit bedrag zullen wij verrekenen met de borg (of anders in onderling overleg). Wanneer u gehuurde artikelen wilt behouden, wat geen probleem is, zal de borg worden ingehouden en dus niet worden terug gestort. Eerder retourneren van gehuurde artikelen dan de vooraf vastgestelde huurperiode geeft geen restitutie van het betaalde huurbedrag. De borg zal ten alle tijde per overschrijving worden terug betaald, behalve wanneer u zelf de artikelen aan ons magazijn komt retourneren (wat op afspraak mogelijk is).

Retouren van gehuurde artikelen.
De afhaalkosten indien wij met onze eigen bezorgdienst afhalen bedragen € 15 (incl. btw) per afhaling. Dit bedrag wordt met de borg verrekend of anders i.o.o. Wij halen enkel volledige orders terug, geen deelorders, dan kiest u voor huurverlenging. Afhaling van huurartikelen is uitsluitend begane grond. Indien huurartikelen niet (begane) grond gereed staan berekenen wij extra laadtijd van € 40,00 excl. btw per half uur.

Vervangingswaarde bij niet-retour of beschadigingen per artikel de prijs inclusief de btw;

kunststof verhuisbak € 17,50 | meubelhondje € 35,- | verhuisdeken €8,-

Borg.
Zoals bij elk huurartikel in onze webshop vermeld is er borg verschuldigd. De hoogte van de borg is uiteraard afhankelijk van het artikel. Tijdens de bestelprocedure wordt er geen borg mee gerekend, dit omdat borg BTW vrij is. Na uw bestelling krijgt u van ons per email uw factuur. Op de factuur staat de borg vermeld en dient u deze per bankoverschrijving aan ons te voldoen. Nadat de borg is betaald zal uw bestelling worden verzonden c.q. afgeleverd.

Na afloop van de huurperiode en wanneer wij de gehuurde artikelen in goede staat hebben ontvangen krijgt u van ons per omgaande de borg terug gestort. Wanneer een gehuurd artikel niet wordt geretourneerd, wanneer een gehuurd artikel beschadigd is, wanneer er een onderdeel ontbreekt aan een artikel in deze vervalt de betaalde borg (uiteraard per artikel). Voor onze kunststof verhuiskratten geldt dat deze stickervrij / onbeschreven retour moeten worden ingeleverd. Indien deze bakken beplakt zijn met permanente etiketten / stickers of beschreven zijn, berekenen wij € 3,00 excl. btw per verhuisbak schoonmaakkosten.