verhuispakket_huren_

Huren

Verhuisdozen huren ? Verhuiskratten huren ? Verhuisdekens, kledingboxen en verhuisdolly's huren ? Niet alleen goedkoper dan kopen, maar ook duurzamer voor ons milieu. Maak uw verhuizing goedkoper.

Verhuisdozen huren?

 

Waarom verhuisdozen kopen ? Denkt u ook eens aan verhuisdozen huren. Enkel al met de gedachte dat het duurzamer is, zijn de uiteindelijke kosten ook vaak lager dan verhuisdozen kopen (niet voor niets huurt met in Nederland ook vaak verhuisdozen).  Wat betreft de kosten ligt het omslagpunt om en nabij de 8 weken dat huren voordeliger is dan verhuisdozen kopen. Verhuisdozen huren bij Packing Support altijd uit voorraad.

Verhuisdozen huren heeft als voordeel dat u na de verhuizing niet met een stapel dozen blijft zitten. Tevens is het milieuaspect vriendelijker omdat de huur verhuisdozen meerdere malen worden gebruikt.

Verhuisdozen kopen geeft u in tijd vrijheid. U bent niet gebonden aan een bepaalde termijn en kunt in uw eigen tempo uitpakken. Nadeel is de stapel dozen na uw verhuizing.

Bij Packing Support kunt u terecht voor het huren van verhuisdozen, meubelhondjes, steekwagen, verhuisdekens, kledingbox, kortom alles voor uw verhuizing.

of toch verhuisdozen kopen ? U heeft zich die vraag ook wel eens gesteld ? Gaat het dan om de kosten of gaat het ook om wat duurzamer is voor ons milieu ?

Verhuisbakken huren.

Nu ook in ons assortiment een nog meer duurzamere oplossing voor uw (bedrijfs)verhuizing. Het huren van kunststof verhuisbakken. Wist u dat kartonnen verhuisdozen maximaal een 4/5 rondes mee gaan en daarna bij het oud papier belanden. Onze kunststof verhuisbakken gaan maar liefst tot 12 jaar lang mee! Over duurzaam gebruik gesproken. Onze verhuisbakken zijn nestbaar en stapelbaar. Met een inhoud van ca. 55 liter praktisch in gebruik.

Vanaf

Verhuiskratten huren

Kunststof verhuiskratten huren ? Kies ook voor onze praktische stevige, kunststof verhuisbakken. Nestbaar en stapelbaar. Huur goedkoop verhuiskratten voor uw (bedrijfs)verhuizing.
Per week

Verhuisdolly's huren

Zware jumbo verhuisdolly's huren. Deze meubeltrolley zijn onmisbaar om uw verhuizingen te vergemakkelijken.

Spaar uw rug met dit handig rolplankje . Minder tillen.

Levertijd:1 werkdag
Bestel
Per week

Verhuisdeken huren

Verhuisdekens huren natuurlijk ook een service van Packing Support. Of het nu gaat om een verhuizing, een evenement denkt dan eens om verhuisdekens te huren.

Waarom kopen als u de verhuisdekens slechts eenmalig nodig heeft ?